MASAJ ANTICELULITIC BUCURESTI
1. In cabinetele noastre din Bucuresti (in fiecare sector) efectuam sedinte de masaj anticelulitic (anti-celulita), masaj terapeutic, masaj de relaxare, reflexoterapie, masajul bebelusului / gravidei etc.
2. Toate tipurile de masaj sunt efectuate numai de catre persoane de sex feminin, in toate sediile pe care le avem in Bucuresti !
3. Pentru mai multe informatii si pentru programari va rugam sa ne contactati la tel. 031,429,50,58 ; 0722,555,112 sau 0766,735,404

Celulita, afectiunea inestetica a pielii care le da mari batai de cap femeilor, este intalnita atat la persoanele mature, cat si la cele tinere, cele mai afectate zone fiind soldurile, coapsele, partea de sus a bratelor, gleznele, genunchii, dar si abdomenul si ceafa.
Aparitia asa – numitei "coji de portocala" la nivelul hipodermei se datoreaza mai multor factori hormonali sau genetici, dar si unui stil de viata nesanatos.
Corpul are in componenta sa, inca de la nastere, un anumit numar de celule adipoase, acesta ramanand constant pe toata perioada vietii. In situatia in care acumulam in greutate, volumul celulelor adipoase se mareste, uneori chiar si de 50 de ori.
Ca efect, vasele de sange si limfatice se comprima, incepe retentia de lichide si de toxine in tesuturi, iar pielea capata aspectul inestetic, pierzandu-si elasticitatea si fermitatea.
Celulita are mai multe stadii de dezvoltare :
• In stadiul incipient, pielea este neteda la prima vedere, aspectul de "coaja de portocala" fiind vizibil doar la strangere. La nivel celular apare permeabilitatea capilara, tesutul adipos fiind inundat cu fluide.
• In cel de-al doilea stadiu de dezvoltare al celulitei, pielea capata aspectul inestetic, la contractia muschilor sau la ciupituri se remarca ondulatii, iar fibrele de colagen incep sa se diferentieze
• Stadiul III este stadiul in care se formeaza micronodulele (denivelari, gropite). Celulele adipoase sunt deja mult mai mari ca volum, lucru ce determina o proasta circulatia a sangelui si a limfei. In lipsa unei circulatii sangvine si linfatice normale, celulita se accentueaza.
• In ultimul stadiu pielea nu mai are fermitate, apar macromodulele ce pot fi simtite la palpare. Atat circulatia sangvina cat si cea limfatica sunt serios afectate, pielea devenind dureroase la atingere
Una dintre metodele considerate ca fiind foarte eficienta si cu rezultate vizibibile imediat in lupta impotriva celulitei este masarea zonelor afectate.
Tratamentul poate fi realizat la nivelul intregului corp sau doar in zonele considerate cu probleme, scopul sau fiind acela de accelerare a circulatiei sangelui la nivel celular si eliminarea tesutului adipos.
Masajul anticelulitic are efecte benefice asupra pielii, acestea fiind vizibile cu ochiul liber dupa numai 4 - 5 sedinte. In plus, un tratament profesional, ce de regula include un numar de 12 sedinte poate duce la o reducere a circumferintelor zonele afectate de celulita cu pana la 4 cm.
Procedura de masaj anticelulitic implica manevre profunde, ce uneori pot fi dureroase (ciupituri, frictiuni cu radacina mainii, framantari longitudinale si transversale, neteziri, intanderi, vibratii, scuturari). Intensitatea manevrelor folosite pe perioada sedintelor de masaj este determinata atat de stadiul celulitei, cat si de sensibilitatea fiecarei persoane in parte.
In plus,el reduce semnificativ tesutul adipos, el imbunatatind si metabolismul, ce poate fi serios afectat atat de stresul cotidian cat si de diverse dereglari sau disfunctii hormonale.
Pe langa reducerea tesutului adipos, stimularea elasticitatii si supletii pielii si activarea circulatiei sangvine si limfatice, ne stimulteaza si articulatiile, musculatura si ligamentele.
De regula, masajul anticelulitic implica drenajul limfatic manual si masajul defibrozant (realizat in situatiile in care masa adipoasa are densitatea foarte mare).

Drenajul limfatic, realizat atat la nivelul abdomenului, cat si la cel al membrelor inferioare si superioare, reduce considerabil aspectul inestetic al pielii, elimina toxinele din organism si intensifica circulatia sangvina si limfatica.
Circulatia capilara este puternic stimulata, iar retentia de lichide scade semnificativ.
Cel defibrozant poate fi realizat in combinatie cu drenajul limfatic, rolul sau fiind acela de a restabili schimburile celulare la nivelul tesutului adipos. Acest tip de masaj poate fi realizat :
• Profund
• Pe loc
• In deplasare
• Milimetric (prin framantare, ciupituri, etc).
Pentru intensificarea efectelor asupra tesutului adipos, se folosesc creme si uleiuri speciale, cu efect termoactiv si reducator. Acestea au rolul de a imbunatati circulatia la nivelul celular, marind in acelasi timp si efectul lipolitic.
Drept consecinta se produce o diminuare a stratului de grasime, nivelul retentiei de lichide scazand si el considerabil. Zonele supuse masajului anticelulitic se diminueaza ca si circumferinta, la nivelul pielii resimtindu-se si efectul de lifting muscular.
Demn de mentionat este faptul ca masajul anticelulitic trebuie sa fie realizat de catre un profesionist (kinetoterapeut, tehnician masseur), daca va doriti diminuarea progresiva a tesutului adipos si remodelarea corporala.
Masajul presupune reducerea volumului celulelor adipoase prin reactivarea circulatiei sangelui si eliminarea toxinelor din organism si nu strivirea acestora, caz in care pot aparea si echimoze la nivelul suprafetei pielii, datorate leziunilor vaselor mici de sange.

Practicat cu regularitate si realizat de catre un specialist, masajul anticelulitic are efecte numeroase asupra corpului:
• Stimularea si imbunatatirea circulatiei sangelui
• Tonifierea musculaturii
• Eliminarea micro si macro nodulilor resimtiti la nivelul pielii
• Stimularea limfatica
• Eliminarea toxinelor din corp
• Reducerea circumferintei corporale, in zona vizata
• Diminuarea stratului de celule adipoase
• Tonifierea pielii, redobandirea fermitatii acesteia
In plus, studiile realizate in domeniu au demonstrat ca, pe langa efectul pe care il are asupra celulitei, masajul ne confera o serie intreaga de alte beneficii, precum :
• Intarirea musculaturii
• Imbunatatirea digestiei
• Eliminarea balonarilor si a constipatiei
• Stimularea metabolismului
• Energizare si o stare generala de bine
• Stimularea procesului de oxigenare a tesuturilor
• Calmarea sistemului nervos
Pentru a obtine rezultate mai bune in lupta impotriva combaterii celulitei, in paralel cu masajul anticelulitic este indicat sa aveti un regim de viata sanatos, cu exercitii fizice regulate si un consum constant de legume si fructe.
Se combina in general cu sedinte de electrostimulare, ultrasunete si impachetari reintinereste pielea, redandu-i acesteia aspectul ferm, tonifiat.
Atentie ! Masajul anticelulitic nu este indicat in cazul in care suferiti de inflamatii dermatologice acute ori prezentati varice pronuntate.
27-10-14
El este puternic (dar neagresiv cu structurile vasculare, care sunt afectate deja de celulita fibrozanta) profund si deosebit de eficient in remodelarea tesutului adipos, prin intermediul acestuia fiind netezite zonele afectate de celulita (cu precadere zona feselor, a abdomenului, a soldurilor si picioarelor).
Centru recuperare medicala Bucuresti sector 2 3 4 5 6 1
Salon masajul anticelulitic sedinta pret ieftin ne este de mare ajutor in lupta cu inestetica celulita, pe langa redobandirea fermitatii si elasticitatii pielii obtinandu-se si o remodelare corporala, insotita de scaderea in greutate.